Select Page

13 september 2020

Nog maar…

42

Dagen

17

Uren

50

Minuten

44

Seconden

Koop nu je tickets!

Lieve Yogies,

Wat zijn we in een bijzondere wereld beland met veel uitdagingen. We maken ons zorgen over onze geliefden en onze toekomst. Even geen vrolijk onbezorgd leven voor nu. 

Wat zouden we jullie dolgraag een fijn Yoga-weekend aanbieden, buiten in de natuur, samen yoga en met elkaar zingen en dansen. We hadden de plannen al voor jullie klaarliggen. Zo’n prachtig weekend als de afgelopen drie jaar zal er helaas dit jaar niet inzitten. 

Wel zijn we druk bezig te kijken of we jullie een aangepast ééndaags event kunnen aanbieden by Yoga Festival Arnhem. Voor nu staat deze dag gepland op zondag 13 september in Het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem. Een museum met een prachtige binnenlocatie en buiten genoeg plek voor een buiten les. We hopen deze dag te mogen organiseren voor jullie. 

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra we nieuws hebben delen we dit met jullie via Facebook, Instagram en ons eigen Youtube-kanaal.  Nog even geduld.

Blijf veilig en blijf gezond en tot gauw! 

Ik kom naarYogafestival Arnhem

Neem je eigen
matje mee!

Bestel nu je

Tickets

Dagkaart: Met een Dagkaart krijg je onbeperkt toegang tot de lessen en lezingen. Je ontvangt een duurzame ‘Yoga Festival Arnhem bamboe beker’ waarmee je het gehele festival thee en water kunt halen.  Uiteraard is er de vroege ochtend les op zaterdagochtend en het avondprogramma zondagavond waar je aan deel kan nemen. 

Diner zondagavond: Er staat een heerlijk gezamenlijk vegetarisch maal voor je klaar. De maaltijd betaal je aan de kassa op het festivalterrein. Voor overdag krijg je een stempelkaart waarmee je drankjes en versnaperingen kunt halen.

De toegang tot het Yoga Festival terrein is gratis met een museumjaarkaart. Je kunt op elk gewenst moment komen en genieten van de demonstraties, de muziek en het eten en drinken. Je betaalt alleen als je het programma wilt volgen. 

Parkeerkaart: Parkeren op het terrein van het Nederlands Openluchtmuseum. Een parkeerkaart kun je verkrijgen bij de kassa op het terrein. Kosten hiervan zijn 7 euro voor een dagkaart.  

Een
Waanzinnige
Locatie

Adres

Het Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem

Op de Fiets

Het festival vindt plaats net buiten de stad. Het is een heel mooie route om te fietsen en wij zorgen dat er genoeg mogelijkheden zijn om je fiets te stallen. Vanaf station Arnhem Centraal is het ongeveer 23 minuten (6,4 km) fietsen. Op het station zijn OV-fietsen beschikbaar. Neem dan uitgang Sonbsbeekzijde.

Openbaar vervoer

Vanaf Arnhem Centraal Station gaat Stadsbus 3 richting Burgers’ Zoo – uitstaphalte Openluchtmuseum West. De bus stopt hier 4x per uur. De bus rijdt eerst langs Burgers Zoo en komt op de terugweg langs de halte Openluchtmuseum West (5 min. lopen naar entree).

Lijn 8 richting Velp Ziekenhuis – uitstaphalte Openluchtmuseum Oost. De bus stopt 2x per uur op de hoek Julius Röntgenweg/Brandts Buysweg (4 min lopen naar entree).

Met de auto

Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg, afrit 26 vanaf A12/E35/Utrecht/Oberhausen en afrit 20/Arnhem Centrum vanaf A50/Apeldoorn. Volg vanaf alle omringende wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord Openluchtmuseum. Wij hebben voldoende parkeermogelijkheden op het parkeerterrein van het Nederlands Openluchtmuseum.

Yoga Festival Arnhem

Kemperbergerweg 800 6816 RX  ARNHEM

Yoga Festival Arnhem

Postadres:

Kemperbergerweg 786

6816 RX Schaarsbergen

 Organisatie:

Cherry Ponsen 06 46 24 02 99

Tara Ubachs 06 46 10 20 25

Email: secretariaat@yogafestivalarnhem.nl

4 + 6 =

Yoga Festival Arnhem wordt mede mogelijk gemaakt door: